Gemidan Ecogi A/S fortsætter globalt aftryk med stort salg i Indien

Gemidan Ecogi A/S fortsætter deres internationale fremdrift og sælger nu deres egenudviklede teknologi til den Indiske virksomhed Thermax Bioenergy Solutions Private Limited. En MOU blev den 21. februar underskrevet under overværelse af Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen.

Gemidan Ecogi A/S, der udvikler forbehandlingsanlæg til organisk affald og eksporter teknologien, har nu solgt et Gemidan forbehandlingsanlæg til mad og organisk affald til Thermax Bioenergy Solutions Private Limited i Indien.

Handlen er banebrydende og blev bevidnet af Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussens under et besøg i Indien i sidste uge. Salget blev gennemført i samarbejde med Eususo Denmark ApS, der er Gemidan Ecogis salgspartner på det indiske marked.

Det internationale salg af Gemidan forbehandlingsteknologien repræsenterer en betydelig milepæl for både Gemidan Ecogi A/S og Thermax Bioenergy Solutions Private Limited i deres fælles bestræbelser på at fremme bæredygtig affaldshåndtering og genanvendelse af ressourcer i Indien.

Bæredygtighed på tværs af landegrænser

Gemidan-teknologien, der er designet til at forbehandle organisk affald, er en del af en bredere bestræbelse på at reducere mængden af uudnyttet affald og dermed minimere miljøpåvirkningen ved at sende de organiske ressourcer tilbage i et cirkulært kredsløb. Dermed kan Gemidan Ecogi tilbyde sine kunder bedre og mere fleksibel forbehandling af affaldet.

Denne transaktion understreger Gemidan Ecogi A/S’ engagement i at udvide sit globale fodaftryk og fremme bæredygtig udvikling på tværs af landegrænser. Det flugter med Udenrigsministeriets og Danmarks interesse i handelsmæssigt at være mindre afhængig af enkelte lande og samarbejde med flere forskellige lande.